23948sdkhjf

Kamasa Tools visar nya fordonsverktyg på Automässan

Automässan i Göteborg är en av de stora begivenheterna under 2011 och givetvis kommer Kamasa Tools att vara på plats.
- Det är tre år sedan förra mässan, vi har breddat sortimentet och utökat verktygsprogrammet rejält sedan dess, säger Lovisa Blomberg, marknadskoordinator på Kamasa Tools.
Automässan, som hålls på Svenska Mässan i Göteborg mellan den 19 och 22 januari, är Skandinaviens största mötesplats för fordons- och verkstadsbranschens eftermarknad.
-Vi ska visa mässbesökarna hur mycket som hänt inom Kamasa Tools under de tre år som gått sedan förra Automässan. Framförallt är vi stolta att visa upp ett breddat fordonsprogram med specialverktyg och problemlösare för moderna verkstäder. Praktiska fordonsverktygssatser kommer alltså stå i starkt fokus tillsammans med demo av verktyg, säger Lovisa Blomberg.
Kamasa Tools presenterar bland annat en ny MacPhearson fjäderspännarsats.
-Den är nu godkänd för att brukas med tryckluftsdriven mutterdragare vilket gör arbetet smidigare, säkrare och snabbare. Utöver det kan mässbesökarna även se vårt breda sortiment av dieselverktyg, bland annat demonteringsverktyget för spridare på dieselmotorer.
Smart förvaring i verkstaden är viktigt för att få arbetet att flyta och Kamasa Tools visar sina specialinredda verktygsvagnar på mässan.
-De är omtyckta hjälpmedel för mekanikerna på verkstäderna. Med en dedikerad plats för varje verktyg blir det ordning och reda, jobbet går snabbare och verkstaden blir mer effektiv. Vi ställer ut hela sortimentet av verktygsvagnar. Utöver detta passar vi också på att ge ett smakprov av Kamasa Tools nya profil, bland annat när det gäller butiksexponering och förpackningar.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109