23948sdkhjf

Lesjöfors vill växa inom motorsportindustrin

Lesjöfors har tecknat medlemskap i SMI, en organisation som verkar för utveckling och goda samarbeten inom motorsportindustrin. Många nya affärer beräknas uppstå, i en bransch där Lesjöfors har utmärkta produkter och gott renommé.
Lesjöfors har lång erfarenhet och ett stort kunnande om fjädrar som används inom racingindustrin, bland annat genom ett mångårigt samarbete med Öhlins Racing. Nu vill man alltså satsa på att utveckla affärerna inom branschen ännu mer.
- Vi satsar nu på att marknadsföra oss mer mot motorsportindustrin. Många vet inte att vi har specialistkompetens och har löst många problem för exempelvis motordetaljer. Det ska vi ändra på nu genom att synas i många sammanhang kopplade till SMI, säger Niklas Pettersson, försäljningschef på Lesjöfors Industrifjädrar i Herrljunga.
SMI, Swedish Motorsport Industry, arbetar för att höja statusen för den svenska motorsportbranschen, både nationellt och internationellt. Det är en ideell förening utan vinstsyfte, som verkar för att medlemmarna ska få ökade möjligheter till kontakter med varandra, med myndigheter och organisationer.
SMI verkar också för att sprida information och marknadsföring i syfte att stärka medlemmarnas affärer och verksamhet. Bland annat finns goda nätverksmöjligheter med nyckelpersoner inom motorsportindustrin. Organisationen arrangerar också möten, seminarier och deltar i mässor vilket ger affärsmöjligheter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078