23948sdkhjf

Ford inför prisgaranti på service- och reparationsarbeten

Från och med januari 2011 inför Ford prisgaranti på all service och reparationsarbeten för Fordbilar* som är 6 år eller äldre. Hittar man som kund en verkstad som erbjuder en identisk reparation eller service till ett lägre pris någon annanstans, så matchar aktuell Fordverkstad det priset.
-Med prisgaranti tål våra priser på service och reparationsarbeten att jämföras! Många kunder har en förutfattad mening om att auktoriserade verkstäder är dyra, men med vår prisgaranti vill vi visa att så inte är fallet, säger Thomas Ödling, servicemarknadschef på Ford Motor Company AB.
Fords prisgaranti innebär att en auktoriserad Fordverkstad på kundens begäran utför arbetet till samma pris som annan verstad.
Fords prisgaranti gäller under förutsättning att kunden kan uppvisa offert på identisk reparation/service från en annan verkstad, där man givetvis också använder orginaldelar samt utför reparation/service enligt Fords anvisningar. Arbete och delar måste dessutom vara specificerat.
Offerten får inte vara mer än fyra veckor gammal och skall komma från en verkstad inom en radie på 5 mil från aktuell Fordverkstad, samt skall visas upp innan arbete påbörjas.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063