23948sdkhjf

Philipson Bil väljer Dekra för kvalitetssamarbeteDekras koncept DVK för kvalitetsutveckling av bilverkstäder involverar nu även Philipson Bil, som är återförsäljare av Mercedes-Benz och Nissan med verkstäder i Karlstad, Örebro och Falun. Philipson Bil ingår i Veho Bil gruppen.
– Med Dekra får vi en bra överblick över vår koncerns verkstadsutveckling och därmed stärker vi kundrelationer och kvalitet på servicemarknaden. Dekra erbjuder en ny och opartiskt produkt som passar våra ambitioner och mål, menar Sune Backman, verkstadschef Philipson Bil AB i Karlstad.
– Dekra har sedan tidigare ett fint samarbete med Veho Bil i Stockholm. Nu tillkommer fler verkstäder inom Mercedes-Benz och Nissan. Det gläder oss att fler verkstäder inom dessa märken väljer oss för kvalitetssamarbete. Vårt koncept med opartiska kontroller har varit mycket framgångsrikt och vi ser en stadig ökning av intresset från marknaden. Philipson Bil sällar sig nu till en stor grupp verkstäder med bl.a. BMW, Bilia, Porsche och många VW verkstäder, säger Frank Schubert, vd Dekra Automotive.
Dekra erbjuder DVK till såväl centrala verkstadskedjor som lokala bilverkstäder. DVK ger en direkt återkoppling av resultatet och en anpassad rådgivning. DVK är en av flera produkter som Dekra erbjuder fordonsmarknaden för att trygga kvalitet och kundrelationer.

Bild: Per Fredriksson, Regiontekniker DEKRA och Sune Backman, Verkstadschef Philipson Bil i Karlstad
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.171