23948sdkhjf

Opus Prodox-bolag mäter avgaser i amerikanska Wisconsin

Opus Prodox dotterbolag Systech International, LLC har tecknat ett kontrakt för emissionskontroller med Wisconsin Department of Transportation (WisDOT). Avtalet gäller fem år, med två förlängningar på tre år vardera, totalt 11 år.

Kontraktet startar den 1 juli 2012 och omfattar de sju tätbefolkade sydöstra länen (counties) i Wisconsin. Enligt kontraktet kommer Systech att engagera 200 bilverkstäder som underleverantörer till inspektions- programmet för att testa cirka 800 000 fordon per år. Som en extra service kommer Systech att erbjuda Wisconsins bilister integrerad förnyelse av fordons registrering (fordonsskatt) vid besiktningsplatserna.

-Vi är glada att ingå denna långsiktiga affärsrelation med delstaten Wisconsin, säger Lothar Geilen, VD för Systech. Vi ser fram emot att erbjuda vår innovativa teknik för mätning av utsläpp till nytta för medborgarna i Wisconsin.

Detta kontrakt kommer att medföra positiva förändringar som ökad bekvämlighet och bättre värde för Wisconsins bilister och lokala företag. Det kommer samtidigt att stärka delstatens engagemang för renare luft.

Systech räknar med att Wisconsin kontraktet kommer att vara bolagets största hittills. Total kontraktsstock för Systech (inklusive kontraktsförlängningar och tilläggstjänster) har ökat från USD 72 miljoner vid tidpunkten för förvärvet (april 2008) till nu över USD 90 miljoner.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078