23948sdkhjf

Rejält tryck på Fordonsverkstad 2012

Första dagen av Fordonsverkstad 2012 på Kistamässan bjöd på rejält besökartryck. Det var fullt i gångarna mellan montrarna redan en kort stund efter att mässan öppnat. Håkan Lundstedt, vd för Mekonomen var förste talare och det var många åhörare som ville veta mer om hur Mekonomen kunnat göra sin framgångsresa.

För utställarna blev det också till att jobba rejält för att kunna visa alla sina nyheter. Mässan fortsätter nu på onsdagen den 18 januari och branschföretag visar en rad produkter inom verkstadsutrustning, lyftar, handverktyg, svets, reservdelar, däck & fälgar, bilel & datautrustning, förbrukningsmateriel, test- & diagnosinstrument, ytbehandling, biltvättar, styling, bilvård och tillbehör.
Dessutom bjuds besökarna på keynote-seminarier och ett omfattande program av learnShops/miniseminarier som förmedlar kunskap. Motor-Magasinet hade också fullt i sin monter där det bland annat bjöds på kaffe och kanelbullar.

bild:

Walmek från Kungälv hade fem man i montern och de fick jobba sig svettiga på mässan med att demonstrera sin specialverktyg, oftast egenhändigt utvecklade. Niklas Wallman visade bland annat en avdragare för kulleder på tunga fordon.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078