23948sdkhjf

Första Gulf-stationerna klara Södertälje blir först

Riad Chamoun var först ut att skriva kontrakt med EMAB AB för att omprofilera sina två Shellstationer i Södertälje till Gulf. Omprofileringen kommer att ske våren 2013.

– Vi är mycket stolta, och det är riktigt spännande, att få vara med att återuppliva ett så starkt och retro gammalt varumärke som Gulf säger Riad Chamoun.

I oktober offentliggjordes nyheten att Gulf åter satsar på den svenska drivmedelsmarknaden genom att teckna ett avtal med EMAB AB.

– Det känns historiskt att ha skrivit de första kontrakten. Gulf är ett välkänt och tryggt varumärke för många bilägare och racingintresserade i Sverige. Det gamla servicebegreppet som var synonymt med Gulf ska vi ta till nya höjder i samband med nyetableringen i Sverige, förklarar Göran Sandahl, vd för EMAB AB.

De nya Gulf-stationerna börjar omprofileras till våren med det klassiska Gulfvarumärket. Många av de fria bensinhandlarna t.ex. Shell som finns idag, kommer att erbjudas möjligheten att ingå i Gulfkedjan. Målet är att ha minst 100 Gulfstationer inom en femårsperiod.

– Det finns ett stort utrymme för ett nytt servicetänkande på bensinstationsmarknaden. Konsumenterna behöver mer stöd och service på stationerna allteftersom bilarna blir mer komplicerade. Gulf ska erbjuda ett nytt och servicevänligt koncept för alla konsumenter, säger Göran Sandahl.

Bildtext:

Fr . v Göran Sandahl, vd EMAB, Riad Chamoun, Åke Navin, EMAB

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08