23948sdkhjf

SFVF öppnar utbildningsportal för alla bilverkstäder

Nu öppnar SFVF en utbildningsportal för alla verkstäder – fria som auktoriserade – som ständigt vill utveckla sig. Portalen heter SFVF Training.

En av grundförutsättningarna för att kunna utföra en fackmässig reparation är att personalen har rätt kompetens. Bilar utvecklas ständigt, det kommer löpande ny teknik och nytt materiel och därmed nya reparationsmetoder. Vill man ”hänga med” måste verkstaden kompetensutveckla sin personal med kontinuitet. Dessutom behöver verkstadens övriga personal också utbildning. Vi kommer att erbjuda relevanta utbildningar för branschen. Finns det ett behov hos våra verkstäder och utbildningen inte finns, skapar vi helt enkelt en utbildning. Nu öppnar vi upp och vi kommer löpande lägga ut nya utbildningar. Anmäl dig till nyhetsbrevet om du vill ha information om när vi lägger ut om nya utbildningar. -Vi som tagit fram portalen SFVF Training är yrkesverksamma i branschen på en verkstad eller arbetar ständigt med verkstadsfrågor och/eller med utbildning. Några av de grundförutsättningar som vi utgick ifrån när vi startade är: Ett pris på utbildningarna som tål att jämföras. Helst ha utbildningen i närområdet av verkstaden. Se till att få så många deltagare till varje kurstillfälle så att kursen kan genomföras, säger Bo Ericsson, vd för SFVF.

Är verkstaden inte medlem i SFVF ( www.sfvf.eu ) så kan man gå in på hemsidan och bli det. Alla utbildningar är öppna för alla, men är företaget medlem så är det självklart också en lägre kostnad.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109