23948sdkhjf

Carglass förbättrar utsikten i Norrland

Carglass, Sveriges ledande bilglasspecialist, expanderar norrut i Sverige och öppnar ytterligare anläggningar i Norrland. I november slog Carglass upp portarna i Örnsköldsvik efter att tidigare i år ha öppnat anläggningar i Sundsvall (januari), Umeå (maj) och Luleå (maj). Inom kort öppnar man också upp i Gävle.

Carglass stärker sitt nät av egna verkstäder genom en satsning i norra Sverige. Det gör att avståndet till en verkstad för många nu blir avsevärt kortare.

-Vi har många kunder i norra Sverige som hittills behövt åka över 100 mil för att få sitt stenskott lagat hos oss, säger Anders Eliasson, vd på Carglass. I år har vi därför satsat på att öppna upp fler verkstäder och nu är vi glada att också inviga vår anläggning i Örnsköldsvik. Det kommer underlätta för många bilägare i och kring Örnsköldsvik.

Storleken på glasytorna har ökat på våra bilar. Och i takt med den utvecklingen och att vi kör allt mer bil, ökar riskerna att få stenskott.

-Stenskott är i grunden en trafiksäkerhetsfråga, men många väntar för länge med att åtgärda ett stenskott, säger Anders Eliasson. Bortsett från att sikten påverkas så kan avvaktan på åtgärder göra att fukt tränger in och förvärrar skadan och i värsta fall hela rutan. Inför skottåret 2016 ser vi att vi expanderat ytterligare i norra Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078