23948sdkhjf

Stena Recycling belönat av Volvo Cars

Återvinningsbolaget Stena Recycling har åter tilldelats den prestigefulla utmärkelsen VQE Award – Volvo Quality Excellence Award – av Volvo Cars. Stena Recycling har samarbetat med Volvo Cars i över tio år och levererar helhetslösningar på samtliga deras anläggningar i Sverige. I tjänsterna ingår system för och hantering av produkter för återvinning, hantering av olika industriavfallsslag för återvinning, transporter, rådgivning och utbildning.

– Vi strävar alltid efter att leverera lite mer än vad kunden förväntar sig. Vi är glada att det uppmärksammas och det är en stor ära att få ta emot utmärkelsen från Volvo Cars, säger Staffan Persson, VD Stena Recycling AB.

Grunden för det långsiktiga samarbetet är att genom innovativt tänkande och kontinuerligt förbättringsarbete skapa kundnytta och miljönytta. Stena Recyclings anläggningar över hela Sverige ger den nödvändiga närheten.

– Vi har ett samarbete som är ömsesidigt och är två som tillsammans skapar värden. På Stena Recycling är vi ett team som är mycket stolta över att ha Volvo Cars som kund och vårdar samarbetet hela vägen, säger Clas Hultqvist, regionchef på Stena Recycling AB.

För att förtjäna utmärkelsen finns ett antal kriterier som ska uppfyllas inom flera olika områden, exempelvis hållbarhet, finans, underleverantörer, kvalitet, ledning och eftermarknadsstrategi.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141