23948sdkhjf

666 bilar auktioneras ut på 13 timmar

Den 26 och 27 december slår marknadsplatsen kvd.se till med extra stor hjulauktion. Under sammanlagt 13 timmar kommer 666 bilar och lätta lastbilar till ett värde av cirka 65 miljoner kronor att auktioneras ut. Bland bilarna finns 133 Volkswagen, 110 Volvo, 49 Ford, 49 Audi och 43 BMW.

Under hjulauktionen auktioneras det ut fler bilar än vad många bilhandlare säljer under ett år och vissa tider auktioneras det ut en bil i minuten.

- Vi kan sälja många bilar på kort tid eftersom vi når köpare i hela landet och även utomlands, vilket är styrkan med e-handel. Enkel tillgång till ett brett utbud är en stor orsak till att allt fler väljer att köpa bil via internet istället för att gå till traditionella bilhallar, säger Mattias Forslund, Business Unit Director Car & Boat på KVD.

Två av de populäraste bilarna hos svenska familjer är Volvo V70 och Volkswagen Passat och under hjulauktionen finns det 58 tillfällen att köpa en V70 och 48 Passat att tillgå. Bilarna på hjulauktionen är begagnade bilar från företag som valt att sälja sina tjänstebilar och från privatpersoner som tagit hjälp av KVD för att sälja sin bil.

- Andelen privatpersoner som tar hjälp av KVD för att sälja bilen ökar kraftigt. I år har vi hjälpt nästan 2000 privatpersoner att sälja sin bil och i dagsläget säljer vi runt 200 bilar i månaden åt privatpersoner, säger Mattias Forslund.

Den första bilen auktioneras ut annandag jul 14:00 och den sista bilen på mellandagsauktionen auktioneras den 27 december klockan 19:44. Budläggning på respektive bil sker i realtid och löpande på marknadsplatsen kvd.se.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.453