23948sdkhjf

SMC och försäkringsbolag i samarbete för ökad trafiksäkerhet

Sveriges MotorCyklister, SMC, och specialisten på MC-försäkring, Svedea, har tecknat ett exklusivt samarbetsavtal med syfte att skapa goda förutsättningar för landets MC-åkare.
Sveriges MotorCyklister söker på alla sätt förbättra för motorcyklisterna i allmänhet och för medlemmarna i synnerhet. Det nya samarbetet med Svedea ger både kunskap och fakta för att ta trafiksäkerhetsarbetet ett steg längre.

- Vi strävar alltid efter att ge våra medlemmar mervärden i form av förmåner och erbjudanden. Detta samarbete ger dessutom en rejäl boost till vårt trafikpolitiska arbete och bidrar till vårt arbete för ökad säkerhet för motorcyklister, säger Jesper Christensen, generalsekreterare för SMC.

- Tillsammans har vi skapat en expertgrupp som ska arbeta för ökad trafiksäkerhet. Denna grupp kommer att ha tillgång till unik faktabank, gemensam data och expertis som kan analysera djupstudier och hitta problemområden och olycksrisker, fortsätter Jesper Christensen.

I samarbetet ingår att även ta fram ännu bättre försäkringsprodukter som båda parter hoppas att att MC-ägarna kommer att uppskatta.

- Samarbetet med SMC är en strategisk satsning för Svedea. Med gemensamma krafter kommer vi att genomföra unika djupstudier och bedriva produktutveckling som vi tror kommer att gynna befintliga och blivande MC-åkare, säger Olle Molin, produktchef för MC på Svedea.

SMC är Sveriges största intresseorganisation för motorcyklister med över 70 000 medlemmar. Trafiksäkerhet, utbildning och information är några av SMC:s viktigaste arbetsområden. Något som går hand i hand med Svedeas ambitioner att främja ett tryggt och berikande MC-åkande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062