23948sdkhjf

BMW Motorrad förnyar sitt återförsäljarnät ­­

BMW Motorrad förnyar nu sitt återförsäljarnät över hela Europa. Nya återförsäljare tillkommer och vissa av de tidigare utgår. I Stockholmsregionen byggs en helt ny anläggning för BMW Motorrad. Den kommer drivas av en ny partner i form av Adi Ravid och Niklas Örtengren som idag driver Desmocenter i Upplands Väsby. Tills nya anläggningen är färdig kommer BMW Motorrad flytta in i en tillfällig anläggning i anslutning till Desmocenter på Karins väg i Upplands Väsby med start i september 2017.

Även i Skåne tillkommer en ny partner i form av Jonte Engdahl som driver JE68. En ny anläggning beräknas står färdig i Löddeköpinge redan i januari 2018. Här kommer BMW Motorrad kunna erbjuda både modern serviceverksamhet och en stor utställning.

- De nya anläggningarna blir ett rejält lyft för BMW Motorrad i både Stockholm och Skåne. Våra nya partners och deras verksamheter förmedlar den premiumkänsla som är så viktig inom BMW Group, säger Jens Reichert som är manager för BMW Motorrad i Sverige.

Samtidigt upphör samarbetet med Probikes tre anläggningar i Sollentuna, Sätra och Malmö med försäljning den 31 oktober och service den 31 december 2017.

- Jag är övertygad om att våra kunder i Stockholmsområdet och Skåne snabbt kommer att hitta till våra nya anläggningar. Att vissa samarbeten upphör och andra tillkommer är ingen tillfällighet. Vårt fokus är att anpassa BMW Motorrad efter förändringar i marknaden samt säkerställa att den digitala närvaron maximeras. I grunden handlar det om att vi vill stärka varumärkets profilering och ge bästa möjliga bemötande till våra kunder, säger Jens Reichert.

Den nya anläggningen i Upplands Väsby kommer att heta Motorrad Center Stockholm och beräknas stå klar till hösten 2018.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078