23948sdkhjf

Inspirationsdagen 100% Verkstad kommer till Malmö

Inspirationsdagen 100% Verkstad har blivit en succé i Stockholm och nu är det dags för en Inspirationsdag i Sydsverige. Den 13 april arrangeras Inspirationsdagen 100% Verkstad i Malmö.

-Vi har fått allt fler förfrågningar om vi inte skulle kunna arrangera en Inspirationsdag även i södra Sverige och nu är det dags. En rad utställare har aviserat att de vill ställa ut och vi har redan kommit en bra bit med ett riktigt intressant program som ska ge besökarna både inspiration och nya kunskaper, säger Mikael Köhler, mediechef på Motormagasinet som arrangerar Inspirationsdagen 100% Verkstad tillsammans med SFVF (Sveriges Fordonsverkstäders Förening).

Bo Ericsson, vd för SFVF är också nöjd med att arrangemanget även kommer till Sydsverige:

-Vi har fått allt fler medlemmar i södra Sverige och vi vill ju gärna kunna bjuda dem och alla andra verkstäder på en dag fylld av intressanta föredrag, social samvaro och intressanta nyheter för branschen.

Av det preliminära programmet framgår att det kommer att bli föredrag om Vad händer med fordonsutbildningen? 10 juridiska punkter som du behöver kunna i verkstan, Hur blir jag medlem i Godkänd Bilverkstad?, Är det viktigt med nöjda kunder? OBD: Kontakten som kan slå ut de fria verkstäderna, Vad gör jag om gasbilen börjar brinna i verkstaden?

-Vi planerar också för en live work-shop där besökarna får prova på att använda den absolut senaste verkstadstekniken inom Internet of Things för att se vilka ”verktyg” vi kommer att använda i framtiden, säger Olle Holm, chefredaktör för Motormagasinet.

Inspirationsdagen 100% Verkstad har hittills arrangerats fyra gånger i Stockholm och kommer tillbaka den 12 oktober.

Mer info om Inspirationsdagen i Malmö den 13 april 2018:Mikael Köhler MEDIECHEF mikael.kohler@mentoronline.se +46 (0)73-682 53 49

 

 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078