23948sdkhjf

Svenska elbilen Unity ska säljas på MediaMarkt

MediaMarkt Sverige, en del av Europas största detaljhandelsgrupp för hemelektronik, samarbetar med vad som snabbt kommer att bli Europas mest disruptiva biltillverkare och föra Uniti-fordonen till massorna. Från och med den 8:e december, kommer Uniti-bilarna att vara tillgängliga för att se och förbeställa i två MediaMarkt-butiker: Nacka Forum, Stockholm och Svågertorp, Malmö. Produktlanseringens testfas kommer att pågå i några månader, med sikte på en rikstäckande expansion.

-Det här nya fysiska sättet att tillhandahålla e-handel är världsunikt för bilindustrin och kan vara en början på ett väldigt annorlunda och bekvämt sätt att äga eller hyra en elbil, säger Verena Kitowski, Uniti Commerce Manager.

En stor folkmassa väntas närvara vid lanseringen i butikerna, då de kan se den två-sitsiga versionen av Unitis nya produkt och dessutom uppleva bilens interiör med virtuell verklighet. Unitis produktexperter kommer att vara på plats för att svara på frågor och ta emot återbetalningsbara förbeställningar på 1 399 SEK som kan göras i butik eller online. Första leveranserna beräknas till 2019 och detta är chansen att stå i kö för att bli en av de första att köra och äga Sveriges nya elbil.

De som förbeställer ett Uniti-fordon kommer att vara de första för att få tillgång till Unitis online-bilkonfigurator som släpps i mitten av 2018. I online-konfiguratorn kommer de potentiella köparna att kunna välja önskad modell, tillägg, servicepaket , finansiella preferenser, leveransalternativ, inbyten och göra det slutliga åtagandet till köpet.

Lanseringen av Unitis första två MediaMarkt återförsäljar-showrooms börjar på morgonen efter att det unga bilbolaget lanserat sin nya produktlinje i sin svenska produktionsanläggning. Evenemanget kommer att omfatta flera tusen personer och partners, och detta är deras första årliga produktlanseringsevent. Mer information finner ni här.

-Våra bilar hör hemma bland exklusiva mobiltelefoner och den senaste hemelektroniken. MediaMarkt Sverige är en av Europas ledande hemelektronikkedja och det var därför ett naturligt val för oss att inleda ett samarbete med dem, säger Lewis Horne, vd Uniti.

-Samarbetet med Uniti ligger helt i linje med vår ambition att driva innovation och erbjuda våra kunder det senaste inom teknik och nya upplevelser. Unitis elbil ligger i tiden och vi är särskilt glada över att samarbeta med ett spännande svenskt startup-bolag som bidrar till att stärka svensk industri på lång sikt, säger Per Kaufmann, vd MediaMarkt Sverige.

 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078