23948sdkhjf

Starkt och gnistrande är de hetaste trenderna för dagens fordon enligt Axalta

Axalta Coating Systems tillkännager nu lanseringen av StarLite, deras Automotive Color of the Year 2018. StarLite är en modern, tekniskt avancerad premiumkulör för dagens och morgondagens fordon. StarLite, som är sprungen ur Axaltas ChromaDyne™-sortiment med lacker utvecklade för fordons-OEM:er, är en ljus och reflekterande kulör som använder Axaltas treskikts appliceringsprocess och innehåller pärlemor för att skapa en iögonfallande skimrande effekt. Det är en sofistikerad kulör som är framtagen för att se fantastisk ut på fordon i alla storlekar samtidigt som den också ger funktionella fördelar.

-Ur ett popularitetsperspektiv kommer det aldrig att finnas ett bättre år att framhäva StarLite som trendsättare, säger Nancy Lockhart, global marknadsföringschef för kulörer på Axalta. Samtidigt som vi ser vita bilar överallt, förstärks StarLites roll som modern, lyxig kulör av den ökande populariteten hos pärlemorskimrande pigment som reflekterar ljus.

Axaltas nyligen publicerade Global Automotive Color Popularity Report 2017, som dokumenterar fordonstrender i olika geografiska regioner, rapporterade att vitt var den mest populära kulören i världen för sjunde året i rad. Globalt valde nästan 40 procent av köparna vitt under 2017, vilket är en ökning med hela 2 procentenheter från 2016. Vitt överträffade svart, den näst mest populära kulören global sett, med 23 procent. Pärlemorskimrande vitt, kategorin som innefattar StarLite, ökade med 4 procentenheter till totalt 13 procent 2017.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08