23948sdkhjf

Bygger upp hel verkstadsby på Bilsport Performance & Custom Motor Show

Verktygsbodens renoveringar inför publik har blivit ett populärt inslag på den årliga motormässan Bilsport Performance & Custom Motor Show. I år görs en ny satsning i form av en stor verkstadsby där flera olika fordonsprojekt samlas. På plats i Verktygsbodens Verkstad finns bland annat Futurliner 8 och Crazy Horse.

I påskhelgen väntas omkring 75 000 besökare till Bilsport Performance & Custom Motor Show på Elmia som pågår 30 mars tom 2 april. I olika hallar visas alla typer av fordon och det blir också olika shower.

 I Verktygsbodens regi anordnas det i C-hallen en stor verkstad i vilken det jobbas live med både mindre och större fordonsprojekt. Till Verktygsbodens Verkstad kommer bland andra Niklas Jonsson med Futurliner nr 8 och Adam Nestor som ska färdigställa Projekt VNR (Verktygsbodens Norton Racer). På tal om att färdigställa så är årets påskhelg även slutdatum för Projekt Crazy Horse och i verkstaden visar SMT Customworks upp resultatet av två års custom-bygge. Och så ska Klassikers projektbil Lord GNU – en Range Rover från 1973 – få en ram ihopskruvad.

En annan typ av action blir det som vanligt i Verktygsbodens monter i D-hallen. Här bjuds det på uppvisning i såväl plåtbearbetning som polering och på plats finns racing-teamet Otto Racing. För de som går i tankarna på en ny fordonslyft utlovas alla tänkbara modeller. I montern finns också de allra senaste produktnyheterna och flera maskiner och verktyg till försäljning. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093