23948sdkhjf

Hedin Bil fortsätter förvärva och har nu totalt 98 bilanläggningar

Den beräknade försäljningen väntas öka med drygt 400 bilar årligen och detta förvärv markerar den 98:e anläggningen i Hedin Bils växande affär.

I.A Hedin Bil fortsätter sin expansion och att utveckla sin Ford-verksamhet när man idag offentliggör att Hedin Bil tecknat avtal om förvärv av 100% av aktierna i Motorcentralen i Eskilstuna AB. Tillträde är planerat till 1 maj 2018.

Genom förvärvet som avser Fordrörelsen för person- och transportbilar utökar Hedin Bil sitt erbjudande av Ford. Årlig omsättning för Motorcentralen ligger kring 100 miljoner SEK med ett årligt snitt om försäljning av 400 bilar. Överlåtelsen berör 20 anställda. Ägare och Koncernchef Anders Hedin säger:

-Jag är väldigt glad över möjligheten att få ta över Motorcentralen i Eskilstuna och etablera verksamheten inom vår koncern samtidigt som vi växer vårt Ford-erbjudande.

-Vi har länge haft siktet inställt på en verksamhet i eller omkring Eskilstuna. Staden och området växer och för oss blir det ett mycket strategiskt viktigt läge i anslutning till våra övriga anläggningar söder om Mälaren i Södertälje och Segeltorp i södra Stockholm, säger Hedin Mölndal Bil AB:s vd Anderz Larqvist.

Efter överlåtelsen kommer Hedin Bil att ha totalt sex stycken anläggningar dedikerade för Ford-verksamhet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081