23948sdkhjf

Cadillac V16 på stor vårauktion

Den 20 april drar budgivningen igång på Bilweb Auctions stora vårauktion. Efter fjolårets två nätauktioner med flera toppnoteringar är det dags igen. Den här gången är det totalt mellan 150 och 200 klassiska bilar och motorcyklar som ska hitta nya ägare.

-Vi startade Bilweb Auctions för att vi älskar klassiska bilar och fick en fantastisk start när vi sålde Kjell Olssons Volvosamling i Olofström. Nu är vi tillbaka med en fin blandning av samlarbilar och motorcyklar med många guldkorn, säger Michael Luft som är ansvarig värderingsman Bilweb Auctions och självklart bilentusiast.

-Auktionerna kommer ha sin final den 5-6 maj och bland guldkornen hittas flera unika bilar. Bland annat en Cadillac V16 med svensk historia sedan den var ny, en extremt ovanlig Mercedes-Benz 170H med svansmotor och en helt unik Volvo 165 byggd i bara ett exemplar. Andra åtråvärda bilar är en Saab 96 Jubileum som bara gått 431 mil och flera stycken mycket fina Volvo Amazon GT och Volvo PV Sport. För den som är ute efter att göra klipp kommer också en stor samling med orenoverade 30-talsbilar att säljas under auktionen. – Auktioner på klassiska bilar är nytt i Sverige men har kommit för att stanna. Sverige är ett speciellt land med mycket stort motorintresse, samtidigt som prisbilden är relativt låg. Ur ett internationellt perspektiv finns goda möjligheter att göra verkliga fynd, fortsätter Michael Luft.

 Auktionen: https://bilwebauctions.se/varauktion-samlarbilar/samlarbilar

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094