23948sdkhjf

Däcktillverkare lanserar egna bilvårdsprodukter

Sju ekologiska produkter från Michelin lanseras och ger bilägare redskap som bilrekondproffsen använder. Produkterna rengör, förnyar och skyddar både insidan och utsidan med långtidsverkan. Michelins bilvårdsprodukter har en vegetabilisk bas och har utvecklats för att verka kraftfullt utan ämnen som är skadliga för naturen. 

MICHELIN ecological wheel cleaner 500ml

Ett rengöringsmedel för fälgar och navkapslar till bilar, som bevarar miljön på ett hållbart sätt utan att ge avkall på effektiviteten. Det avfettar på djupet och avlägsnar damm från bromsbelägg, fett och smuts från vägen utan skadliga produkter. Det kan även användas utan vatten tack vare dess skonsamma formula, det räcker att torka av. Medlet har en vegetabilisk bas. 

MICHELIN ecological glass cleaner 500ml

Ett långtidsverkande glasrengöringsmedel som kombinerar miljövänlighet och kraft. Det rengör och avfettar alla fordonets glasytor, avlägsnar enkelt smuts och insekter utan ämnen som är skadliga för naturen. Medlet har en vegetabilisk bas. Det är biologiskt nedbrytbart enligt OECD 310 och 311, både i aerob och anaerob miljö.

MICHELIN ecological insect remover 500ml

Kraftfull aktiv insektsborttagare. Ekologisk formula. Snabb och effektiv applicering med sprutan. Löser upp rester av insekter och fågelspillning. För alla typer av ytor: kaross, stötfångare, strålkastare och fönster.

MICHELIN ecological shiny cockpit cleaner 500ml

Denna ekologiska plastrengörare har utvecklades för att verka kraftfullt utan ämnen som är skadliga för naturen. Rengör, förnyar och skyddar alla typer av plast, både på insidan och på utsidan (instrumentpanelen, beslag till dörrar, stötfångare, sidoskydd osv.). Den är lämplig för alla typer av plast: blank, matt eller satinerad. Återställer glansen, skyddar mot UV-strålar och förebygger åldrande med långtidsverkan. Medlet har en vegetabilisk bas.

MICHELIN ecological fabric cleaner 500ml

Detta ekologiska rengöringsmedel för textilier och mattor. Utformat för att verka på djupet utan ämnen som är skadliga för naturen och ger hållbar effektivitet. Det rengör alla typer av textilier på djupet: säten, mattor, heltäckningsmattor, innertak osv. Det verkar även på de mest ingrodda fläckarna samtidigt som det återställer färgerna. Torkar snabbt. Medlet har en vegetabilisk bas.

MICHELIN ecological shining shampoo 500ml

Ett polerande schampo som ger hög glans och som bevarar miljön på ett hållbart sätt utan att ge avkall på effektiviteten. Det rengör och avfettar alla typer av bilkarosser, avlägsnar enkelt smuts, insekter, rester av föroreningar från vägen utan ämnen som är skadliga för naturen. Medlet har en vegetabilisk bas. Det är biologiskt nedbrytbart enligt OECD 310 och 311, både i aerob och anaerob miljö.

MICHELIN ecological leather cleaner 500ml

Närande lotion för vård av skinn med en ekologisk formula som ger en hållbar effektivitet. Avlägsnar fläckar och rengör säten och klädsel av skinn. Förnyar och återupplivar, skyddar och ger näring för att förlänga skinnets livstid. Lämplig även för skinnsoffor och skinnmöbler i hemmet. Det är biologiskt nedbrytbart enligt OECD 310 och 311 i aerob miljö. Medlet har en vegetabilisk bas. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109