23948sdkhjf

Rejmes Halmstad är Årets Marknadsförare

Det blev Rejmes i Halmstad som tog hem priset som Årets Marknadsförare på Motorgalan 2018. Detta i hård konkurrens med ABS Wheels och Berner & Co.

Rejmes i Halland kombinerar marknadsföring av nya och begagnade bilar samt servicemarknad mot familjer med rollen som god samhällsmedborgare. Detta sker med den röd/gröna maskoten Blinki och Blinkis Barnklubb, en klubb med fokus på trafik- och barnsäkerhet. Blinkis Barnklubb och dess olika aktiviteter med inriktning på barn finns inte bara på Rejmes bilanläggningar, utan även ute i samhället med undervisning i trafikkunskap i förskolor. Blinki finns i ett brett spektrum av kanaler – från lek i bilhallen till låtar på Spotify.

Juryns motivering:

Årets Marknadsförare är ett etablerat företag med stark lokal ställning. Trots det vill man inte slå sig till ro, utan arbetar för att vårda befintliga kundrelationer parallellt med arbetet att finna nya målgrupper. Inte nog med att de ger framtida bilister och köpare en central roll i marknadsföringen – de agerar även goda samhällsmedborgare.

Jury: Jacob Hermansson Formac, Göran Björklund Newsroom, Mikael Köhler Motormagasinet.

 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078