23948sdkhjf

PSI Motor satsar för framtiden

Innovations och trimningsföretaget PSI Motor AB i Ängelholm lanserar en helt ny hemsida och webshop som ett led i större satsningar inför framtiden.

PSI Motor är svenska representanter och en del av ECU Master som på kort tid skakat om marknaden för styrsystem med nya unika lösningar och ”State of the Art-teknologi”.

Den nya hemsidan med webshop ska förenkla för alla kunder att göra beställningar av allt från olika motorstyrningssystem, kabelsatser till givare. Men även för att ladda hem manualer eller boka tider i den rullande landsvägen.

Alla olika system för motorstyrning och moduler från ECU Master är tillsammans med den rullande landsvägen grunden och den bärande delen i företagets utveckling. Den rullande landsvägen används dagligen för att mappa kundbilar, men utgör också omvänt en mycket viktig pusselbit för att utveckla nya funktioner i ECU Master´s olika motorstyrningar och logiksystem.

Tanken med den nya hemsidan är också att den ska frigöra tid som tidigare lagts i telefon för att ta kundorders, för att nu istället hinna med andra utmaningar som planering av ett nytt bygge då företaget vuxit ur sina befintliga lokaler. En bromsbänk för motorer har köpts in och även den ska integreras i den nya anläggningen. Det finns samtidigt ett antal nya uppdrag och spännande utmaningar från kunder inom motorsporten.

Något som krävt mängder med utvecklingstid är ett helt nytt system för att styra kommunikationen mellan motor och olika typer av dubbelkopplingslådor som VW´s DSG-varianter och BMW´s sportautomat. Så inom kort kommer ett antal helt unika lösningar att presenteras av det driftiga Ängelholmsföretaget.

Besök hemsidan på: http://www.psimotor.se/

 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078