23948sdkhjf

Den 14 november 2019 är det dags för Motorgalan igen

Nu är det klart att Motorgalan kommer tillbaka 2019. Den 14 november är det dags igen och då kommer priser att delas ut i en rad kategorier. Förberedelsearbetet med nästa gala drar igång redan nu i januari.

-Motorgalan blev precis den branschfest vi hade hoppats på. Massor av glada människor, lyckliga pristagare och en kväll med både underhållning, god mat och dans. Vi kan inte annat än vara nöjda. Det sade Olle Holm och Mikael Köhler, chefredaktör respektive mediechef på MotorMagasinet när de summerade Motorgalan 2018, den första galan i landet som sätter hela fordonsbranschen i fokus.

Motorgalan 2018 blev en succé med 300 branschmänniskor på Berns salonger i Stockholm. De kom för att festa och hylla de 36 finalisterna i 12 olika kategorier. Det blev mycket jubel, skratt och även tårar när de 12 vinnarna fick kliva upp på scenen för att ta emot sina priser, hyllade av inte bara den skönsjungande konferenciern Andreas Weise utan av hela publiken.

-Med Motorgalan vill vi lyfta alla de duktiga människor och företag som arbetar i fordonsbranschen. Det tänker vi fortsätta med, både i MotorMagasinet och med en ny Motorgala nästa år. Planeringen inför Motorgalan 2019 den 14 november har redan börjat då intresset visat sig större än vi kunde ana,  avslutar Olle Holm och Mikael Köhler.

Följ oss på MotorMagasinet, sociala medier och motorgalan.se för senaste uppdateringarna gällande öppning av nomineringslänkarna, biljettsläpp och mycket mer.

Se filmen från Motorgalan 2018 här

https://www.youtube.com/watch?v=EJ3q9p59tFc&feature=youtu.be

 

 

Källa: https://www.youtube.com/watch?v=EJ3q9p59tFc&feature=youtu.be

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11