23948sdkhjf

Nissens Automotive expanderar sitt utbildningskoncept med online

Med över 4 000 mekaniker och systemoperatörer i fordonsindustrin som användare runt om i världen, har Nissens Automotive plattform för kunskapsdelning gjort avtryck i den service som erbjuds av reservdelstillverkare. Nissen Training Concet, NTC-konceptet, går nu in i en ny era: lanseringen av en online självlärande plattform.

När Nissens Training Concept lanserades 2015 var materialet främst för klimatsystem med mycket grundläggande information för specialister och experter. -Vi kan inte nog betona fördelarna och effekterna av Nissens Training Concept och klimatutbildningen som vi lanserade 2015. Vårt främsta mål var att sprida förståelsen för komplexiteten i AC-systemet och behovet av lämpliga installationsprocedurer. Nu har vi bestämt oss för att ta ett annat stort steg och vi tror att det är rätt tid att erbjuda ännu mer utbildning på marknaden, säger Klavs T. Pedersen vd för Nissens Automotive.

Nyligen lanserade Nissens Automotive turboladdare. På grund av komponentens komplexitet och systemdrift var det bara naturligt att börja med det nya NTC-kapitlet med det ämnet. En av de första online kurserna handlar om turbons grundläggande begrepp och delar kunskap om bil- och systemfelsökning och turboinstallationsprocessen. Självlärande lektioner bygger på befintliga NTC-presentationsmaterial, men erbjuder mycket mer än att lyssna på en tränare. Jan Zieleskiewicz, marknadschef på Nissens Automotive, förklarar:

-Användare kan delta i inlärningssessionen praktiskt taget från var som helst i världen dygnet runt. Kurser kan spelas på datorer och de flesta mobila enheter. Vi har inkluderat mycket interaktivitet för att hjälpa publiken att lära sig om nya avancerade material som turbo. Professionella berättande och planerade inlärningsspår säkerställer att eleven lär sig exakt vad som är relevant. Slutligen kan alla elever certifieras och allt händer elektroniskt utan att vänta på att utfärda ett officiellt dokument undertecknat av Nissens. Denna utveckling av NTC-plattformen ger våra kunder mer frihet och flexibilitet.

Det nya självlärande konceptet bygger på den befintliga NTC-plattformen, samtidigt som träningens lätthet och effektivitet förbättras. Men plattformen för självinlärning kommer inte bara att begränsas till onlinekurser, säger Jan Zieleskiewicz:

-Över tiden kommer plattformen att omvandla sig till en plattform för kunskapsdelning som ger tillgång till skräddarsydda utbildningsvägar för en viss systemspecialisering och teknisk kunskap som presenteras på visuella sätt. Planen är att skapa en virtuell community för experter inom fordonsindustrin som kan kommunicera med varandra. Allt detta på minst sex språk och ännu mer under de följande månaderna efter den planerade expansionen efter lanseringen här i januari. Den självlärande plattformen kommer inte att begränsa eller utesluta de levande träningssessioner som erbjuds av Nissens idag , förklarar Jan och avslutar:

-Båda plattformarna är sätt att göra skillnad för våra eftermarknadskunder, där vi fortsätter att dela kunskap av hög kvalitet och förbättra den tekniska förståelsen för produkter och installationsprocedurer. Vi ser fram emot att dela dessa möjligheter med våra kunder.

Från februari och mars erbjuder Nissens gratis registrering för användare via följande länk: www.nissens.com/freetraining

 

Bildtexter

Nissens NTC online självlärande plattform finns tillgänglig över hela världen och på alla enheter

 

Källa: www.nissens.com/freetraining

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078