23948sdkhjf

Han fick nya fälgar till sin bil

Han köpte en begagnad Volvo 740 för pengar han tjänat på jultidningsförsäljning. På ABS Wheels blev man så imponerade att man skänkte 10-årige Liam Granlöf en omgång fälgar.

I mellandagarna rapporterade flera medier om den ovanlige 10-åringen Liam Granlöf från jämtländska Östersund som före jul hade tjänat ihop 10000 kronor på att sälja jultidningar. Han hade gått och köpt en bättre begagnad Volvo 740, fast för de 10000 kronor han tjänade på jultidningsförsäljning året innan.

Vad Liam ska göra för de 10000 kronor han tjänade på jultidningsförsäljningen nu i julas?

Jag ska köpa delar till bilen för de pengarna. Jag sparar till Mk18-fälgar, men de är ganska dyra, berättade Liam för Aftonbladet som besökte honom dagen före nyårsafton.

Hos fälgspecialisten ABS Wheels i Märsta utanför Stockholm blev man så imponerade och rörda av den ambitiöse 10-åringen Liam Granlöf att man beslöt att sponsra honom med en omgång 18-tums lättmetallfälgar.

För oss är det glädjande att se en ung grabb älska bilar lika mycket som oss. Det är första gången jag hör talas om en tioåring som köper bil. Fantastiskt! Han förtjänar snygga fälgar till sin bil. En sån här kille kommer i framtiden att inspirera andra bilintresserade, säger ABS Wheels marknadschef Jorge Castro.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078