23948sdkhjf

Verktygssats hjälper vid total tömning av automatväxellådsolja

Den som vill byta oljan ur automatväxellådan hos många BMW- och Mercedes-fordon, har ett problem: det blir långt mer än två liter olja kvar i växellådan. Det är nästan en fjärdedel av den totala mängden. KS Tools har nu ett verktyg i programmet, med vilket oljebytet lyckas utan problem.

Eftersom man med dess hjälp kan fullkomligt avlägsna den kompletta spilloljan ur växellådan, utan att sätta in ett dyrbart skölj-verktyg. På så sätt kan verkstads-proffs själv erbjuda denna intressanta service och behöver inte skicka sina kunder till fordonstillverknings-företag. Artikelnumret hos KS Tools är 150.9555.

Med detta växellådsolje-tömningssystem för automatlådor från KS Tools blir inga nämnvärda oljemängder kvar, så att mekanikern direkt i anslutning kan fylla på ny olja. De flesta partiklar följer med oljan ut ur växellådan. På så sätt kan mekanikern göra växellådan åter lättillgänglig, utan att använda påkostade metoder.

Uppsättningen levereras i en stabil plastväska. Väskan innehåller förutom tappningsarmatur med tryckregulator totalt tre växelspecifika adaptrar för de varierande fordonstyper. Verktyget är lätt att hantera och möjliggör en stor tidsvinst.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094