23948sdkhjf

Mekonomen är partner till Classic Car Week

Mekonomen är huvudsponsor till Classic Car Week. Classic Car Week är en ideell förening som vill värna om motorhistoria. Under en vecka kommer det finnas ca 10 000 bilar på plats. Omkring 200 000 besökare kommer till Rättvik under vecka 31.

Mekonomens historia går tillbaka ända till 1973 då man började vårda bilar i sina verkstäder och genom de reservdelar och bilvårdsprodukter man säljer. På det sättet har Mekonomen bidragit till att det finns många veteranbilar kvar idag. – Vi söker hela tiden nya idéer och utvecklar verksamheten för att möta behoven från våra nuvarande och framtida kunder, säger Per Netzell, Marknadschef på Mekonomen Sverige.

– Vi är glada att presentera Mekonomen som ny samarbetspartner, säger Roland Pettersson, ordförande i den ideella föreningen Classic Car Week. En kedja som Mekonomen är av stor betydelse för att hålla en bred och aktiv fordonshobby i vårt land. Evenemanget Classic Car Week är ett viktigt inslag i fordonshobbyns bevarande och besöksnäringen i Siljansregionen. Vi ser fram emot en fantastisk sommar med Mekonomen som aktör under vårt evenemang.

Under våren har Mekonomen haft ett samarbete med humorgänget Småstadsliv som har gjort ett antal filmer med den biltokiga karaktären ”Stånk-Tommy”. Under veckan i Rättvik dyker han upp hos Mekonomen livs levande. – Filmerna med “Stånk-Tommy” har blivit en succé. Det är verkligen roligt att han vill komma och möta oss och sina fans på Classic Car Week, säger Per Netzell.

Classic Car Week äger rum den 26 juli - 3 augusti i Rättvik.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078