23948sdkhjf

Nu har Nordens första Alpine Centre öppnat

Alpine Cars har öppnat ett exklusivt center hos Bilia Segeltorp. Bilhallen invigdes med två Alpine A110 modeller aktuella från start.

Bilhallen är helt nybyggd och följer Alpines globala koncept med digital teknik tillsammans med traditionella säljmetoder, där kundrelationen är i fokus. Speciellt utbildade rådgivare och tekniker tar hand om kunden för bästa kundbemötande.

Två ikoniska modeller av Alpine presenteras på Alpine Centre Stockholm i år: A110 Pure och A110 Légende, som lever upp till de tidlösa principerna lätthet, smidighet och kompakta mått. Bägge modeller delar aluminium-konstruktionen, en 252 hk stark 1,8 liter mittmonterad motor, en sjuväxlad dubbelkopplingslåda med våtkoppling och dubbla triangellänkar fram och bak.

-Äntligen har vi glädjen att tillsammans med Bilia presentera Nordens första Alpine Centre. I samband med det tar vi nästa steg i Alpines återkomst på den svenska marknaden. Bilia har rätt förutsättningar, läge och engagemang för att nå framgång när vi nu re-lanserar ett anrikt sportbilsmärke som Alpine, säger Diederik Mol, vd Renault Nordic AB.

Redan i januari öppnade orderböckerna och den första Alpinekunden i Norden fick sin bil levererad i april.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.1