23948sdkhjf

Lackerare efterlyses till MotorGalan

Den 14 november är det dags för Motorgalan 2019 på Berns Salonger i Stockholm. Då ska vinnare i 13 olika kategorier få sina priser. Det är hög tid att nominera till de olika kategorierna. Vi skulle gärna se att fler nomineras, bland annat till kategorin Årets Lackerare.

Den 13 augusti är sista dag att nominera.  Missa inte chansen att nominera din kollega, ditt team, ditt företag, dig själv eller någon annan som gjort sitt yttersta för att sätta den svenska fordonsbranschen på kartan. Det är enkelt, gå bara in på länken längst ned på motorgalan.se och nominera.

De här kategorierna finns med i MotorGalan 2019. Årets Bilsäljare, Årets Verkstad, Årets Lackerare, Årets Fordonstekniker, Årets Reservdelsperson, Årets Butik, Årets Hållbarhetsprofil, Årets Ledare, Årets Servicerådgivare, Årets Däckmontör, Årets Innovation, Årets Marknadsförare och Årets Skadeverkstad.

För varje kategori finns det en jury bestående av kunniga branschmänniskor. Finalisterna presenteras den 2 oktober och den 14 november på Motorgalan vet vi vem som vunnit.

Fordonsbranschen har många framgångsrika, kloka och modiga företag. Galan är en fest där branschens alla hjältar får stå i fokus. Ett evenemang där alla delar av branschen kan mötas, utbyta erfarenheter och tillsammans fira branschens hjältar.  Motorgalan presenteras av MotorMagasinet.

http://motorgalan.se

Bild på Anna Widholm, Möller Bil i Västerås -Årets Lackerare 2018.

 

 

 

 

 

Källa: http://motorgalan.semotorgalan.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078