23948sdkhjf

Automechanikas lackerarmästerskap åker till Sydafrika

Efter debuten i Storbritannien flyttar Automechanika Body & Paint World Championships till Sydafrika för andra rundan. Nästa nationella vinnare för den stora finalen i Frankfurt 2020 bestäms på Automechanika Johannesburg.

Efter debuten i Storbritannien flyttar Automechanika Body & Paint World Championships till Sydafrika för den andra rundan, där duktiga lackerare återigen kommer att visa upp sina färdigheter för en expertpanel. Deras utmaning: att designa huven på en bil med olika tekniker. Varje huvdesign bör inspireras av det land där Automechanika-evenemanget äger rum.

Vid den första omgången av tävlingen i Automechanika Birmingham i juni såg ett brett utbud av motiv, inklusive nationsflaggan, vallmo och brexit. De nationella vinnarna från Storbritannien och Sydafrika kommer att få sällskap av fyra andra tävlande vid den stora finalen på Automechanika Frankfurt 2020.

En av de återstående deltagarna kommer att väljas senare i år på Automechanika Shanghai, med ytterligare två valda nästa år på Automechanika Dubai och Automechanika Mexico City. Den tyska finalisten kommer att bestämmas under de första två dagarna av Automechanika Frankfurt, varefter en internationell vinnare kommer att väljas.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Redaktionen rekommenderar

Sänd till en kollega

0.063