23948sdkhjf

Holmgrens Bil blir ny Ford-återförsäljare

Holmgrens Bil ansluter sig till Fords nätverk av återförsäljare. Holmgrens kommer att ta in Ford i sitt sortiment på tre orter i Sverige: Jönköping, Nässjö och Örebro.

Holmgrens Bil är en av Sveriges största återförsäljare och täcker in stora delar av landets södra halva med totalt 24 anläggningar på 18 orter. När återförsäljaren nu ansluter sig till Ford gäller det etablering på tre orter; Jönköping och Nässjö i Småland samt Örebro där det under en längre tid saknats representation från Ford.

Läs också: Mitsubishi kan stoppa suvar redan i september

– Det känns väldigt bra att vi får in Holmgrens Bil i vårt nätverk. De har en historik av stark representation i landet och det känns naturligtvis extra bra att vi äntligen hittat en stark och långsiktig lösning för Örebro, någonting som såväl vi själva som Ford-ägare i området verkligen längtat efter, säger Jonas Angerdal, vd på Ford, ett pressmeddelande.

Ford och Holmgrens arbetar just nu för fullt med att få igång verksamheten på de tre orterna. Holmgrens Bil kommer in i Ford-verksamheten under en särskilt spännande tid där Ford under det kommande året ska lansera en rad elektrifierade bilmodeller, bl.a. nya Ford Kuga och Ford Explorer som plug in-hybrider på personbilssidan och Ford Transit och Custom som plug in-hybrider på transportbilssidan.

– Vi är väldigt glada över att kunna ta in Ford i vår verksamhet, företaget står inför en mycket spännande resa med en härlig flora av nya, elektrifierade bilmodeller och ett starkt CV-program som passar väl in i vår vision om att bli ledande i Sverige inom personlig mobilitet, säger Benny Holmgren, vd på Holmgrens Bil.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Redaktionen rekommenderar

Sänd till en kollega

0.078