23948sdkhjf

Julklappstipset är en Aston Martin med Bond-tema

Känner du någon som drömmer om att vara hemlig agent? I så fall har Neiman Marcus den perfekta julklappen.

Varuhuskedjan Neiman Marcus ger varje år ut en julklappskatalog för de som inte har för mycket månad kvar i slutet av lönen. I varje utgåva finns en "fantasy gift", en julklapp som sticker ut lite extra och under åren har det handlat om privatflygplan, u-båtar eller, förstås, bilar. Alltid med Marcus Neimans egen touch.

Årets katalog är inget undantag. De tycker att du ska lägga en Aston Martin DBS Superleggera under granen, en bil som dessutom givits en personlig prägel av Daniel Craig. Eller som du är van att kalla honom: James Bond.

– Uppfyll dina hemliga agentfantasier i en Aston Martin DBS Superleggera designad av 007 själv, Daniel Craig, skriver Neiman Marcus i sin katalog.

Exakt vad det är som Daniel Craig har gjort, utöver att ha klickat lite i Aston Martins konfigurator, är lite oklart. Tekniskt är bilen oförändrad och har fortfarande en helt vanlig V12-motor med 725 hästkrafter som driver på bakhjulen genom en åttaväxlad automatlåda. Men bilen har i alla fall fått en unik blå lack, "bläckblå", som Neiman Marcus kallar det, och kompletterar den med en interiör med blå läderklädsel och rutmönstrad dekor på instrumentpanelen.

Totalt ska en serie om sju exemplar byggas av bilen och de kommer att säljas för 700 007 dollar styck (så klart), motsvarande cirka 6,7 miljoner svenska kronor – drygt det dubbla jämfört med en "vanlig" Aston Martin DBS Superleggera.

Men i paketet ingår inte bara bilen, utan på köpet får man en dinka, en Omega Seamaster i platina – även den tillverkad i sju exemplar, var och en med en unik gravyr. Dessutom blir man bjuden till fabriken, med flygresa och allt, för att ta emot sin bil när den är klar någon gång under nästa år. Vem skulle inte vilja ge bort allt det i julklapp?

Det bästa av allt har vi sparat till sist. I julklappen ingår också två biobiljetter till den kommande Bond-rullen No Time to Die, som har premiär i februari nästa år. Lätt värt 700 007 dollar, eller hur?

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093