23948sdkhjf

KGK blir exklusiv leverantör av produkter för laddbara bilar till Hedin Bil.

Bilköpare vill ha en enkel och bekväm lösning som tar hand om laddningen hela vägen från väggen till bilen. Genom avtalet med KGK kan Hedin Bil erbjuda sina kunder en färdig laddlösning som är monterad och klar.

Hedin Bil har omkring 100 anläggningar och finns i hela Sverige. De säljer drygt 30 bilmärken och de flesta märken kommer nästa år att erbjuda laddbara bilar.

Vi valde KGK som samarbetspartner för deras smidiga lösning med ”monterat och klart” till våra kunder. Utöver det får vi kvalitetsprodukter, systemstöd, support men också ett arbetssätt som förenklar för återförsäljarna och underlättar för slutkunden, säger Jan Gren, strategisk inköpare på Anders Hedin Invest AB i ett pressmedelande.

De flesta ägare av en laddbar bil laddar sin bil hemma eller på arbetet. Man vill ha en enkel och bekväm lösning som tar hand om laddningen hela vägen från väggen till bilen. Genom avtalet med KGK kan Hedin Bil erbjuda sina kunder en färdig laddlösning som är monterad och klar.

KGK vill vara en komplett leverantör av produkter för laddbara fordon. Vårt avtal som partner till Hedin Bil är ett viktigt kvitto på att vi har det som krävs. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete, säger Jens Holmström, Key account manager på KGK i ett pressmedelande.

I en undersökning nyligen gjord av laddboxleverantören Charge Amps uppger 44 procent av de som tänker köpa elbil inom de närmaste tre åren att de vill köpa laddutrustningen i samband med bilköpet.

Bilåterförsäljaren har en stor fördel med vårt koncept eftersom både laddbox och installation enkelt kan räknas in i bilfinansen, vilket ger bilköparna en låg månadskostnad på sin laddbox, säger Jens Holmström.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141