23948sdkhjf

Lasingoo listar sina bästa verkstäder

För fjärde året i rad listar Lasingoo vilka verkstäder som har fått högst betyg av sina kunder. Fjolårets vinnare toppar listan även i år.

När verkstadsportalen Lasingoo har sammanställt alla kundbetyg under de senaste tolv månaderna står Nordic Auto i Göteborg som vinnare. De har rankats högst av alla av sina kunder.

Det är inte första gången som den Meca-anslutna verkstaden kammar hem topplaceringen. Det gjorde de även i fjol.

– Att vi återigen blir utsedda till Sveriges bästa verkstad känns fantastiskt och är ett kvitto på att vi gör någonting rätt, säger Nima Forooghi, som är hälftenägare tillsammans med vd Markus Andersson på Nordic Auto, i ett pressmeddelande.

Bakom verkstadens framgångar ligger inte bara en tilltalande prisnivå, utan också god service. Det menade Nordic Auto när Motormagasinet besökte dem i våras.

– Man måste också ha en bra service och ägna kunderna lite tid och omsorg. Som exempel så är det flera gånger som vi upplyst kunder om att de inte behöver göra en service eller byta någon del nu utan att de kan vänta ett tag till, sade Markus Andersson då.

Utmärkelsen Stjärnverkstad skapades av Lasingoo för att motivera verkstäder att prioritera arbetet med kundnöjdhet och belöna de verkstäder som uppnår ett genomsnitt om minst 8,0 av 10 poäng, viktat på antal omdömen. I dagsläget finns cirka 30 Stjärnverkstäder på Lasingoo.

Topplistan: de har högst betyg på Lasingoo

1 Nordic Auto AB, MECA, Göteborg 9,35
2 Speedy Bilservice, Jönköping 9,12
3 RF Bilservice, AD Bilverkstad, Norsborg 9,02
4 AllCars, MECA, Linköping 9,00
5 OKQ8 Bilverkstad, Kungsbacka 8,92
6 Mekonomen Bilverkstad Torpavallen, Göteborg 8,88
7 Borlänge Bilverkstad, AD Bilverkstad, Borlänge 8,84
8 Vasa Bilservice, Mekonomen , Stockholm 8,81
9 Hällstorps Bil AB, MECA, Jönköping 8,80
10 Martins AutoCenter, Autoexperten, Vårby 8,79

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079