23948sdkhjf

Besikta öppnar två nya stationer i Dalarna

Besikta Bilprovning har redan stationer på tre ställen i Dalarna och väljer nu att utöka stationsnätet mer ytterligare två. Inom kort öppnar nya besiktningsstationer i Orsa och Älvdalen.

Besikta Bilprovning meddelar att man fortsätter att utöka sin stationsnärvaro i Dalarnas län med två nyetableringar, i Orsa och Älvdalen. De nya besiktningsstationerna öppnar under första kvartalet 2020 och ökar tillgängligheten för många människor i området.

Det kommer att bli fantastiskt kul att öppna i Orsa och Älvdalen, berättar marknadsområdeschef Peter Johansson i ett pressmeddelande. Vi jobbar hårt för att vara den lokala bilprovningen och för att förenkla bilägandet för våra kunder.

Den nya stationen i Orsa öppnar på Klockarvägen 3 O, i närheten av Orsa centrum. Lokalborna känner kanske igen adressen till den nya stationen då man öppnar i den gamla spånskivefabriken. Här kommer man att kunna besikta personbil, lätt lastbil och släp upp till 3 500 kg samt MC.

Stationen i Älvdalen öppnar på Industrivägen 7. Här kommer man att kunna besikta personbil, lätt lastbil, obromsade släp upp till 3 500 kg samt MC.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094