23948sdkhjf

Meca-priserna på Automässan

Verkstadskedjan Meca delade ut priser i tre kategorier under Automässan i Göteborg tidigare i januari. Priserna delades ut på en branschfest som kedjan anordnade på mässans sista kväll.

Kategorin Bosch Car Service inom MECA togs hem av Jonas Thoréns Bilservice AB. I nomineringen stod bland annat att Jonas Thoréns Bilservice i Karlstad ligger i framkant avseende utveckling, profilering och lojalitet till varumärket.

Det här känns jättekul. Strategin för vår verkstad är de mjuka värdena och vi sätter alltid kunden först. Vi försöker alltid att ge kunderna mer än vad de förväntar sig, sade Jonas Thorén.

Iggebil AB blev vinnare i kategorin OKQ8 Bilverkstad. Och anledningen var bland annat att företaget ”verkligen tar till sig hela konceptet och låter det genomsyra verksamhetens alla delar. /.../ verkstaden är välutrustad och personalen vidareutbildas regelbundet.”

Det här känns helt otroligt. Vilka medarbetare jag har. Det är de som har gjort det här och jag kan inte tacka dem nog. Tillsammans är vi ett bra lag. Att alla medarbetare trivs på jobbet tror jag är en av anledningarna till att vi vann ikväll, sade Per Göran Larsson på Iggebil.

Sista kategorins pris, Meca Bilservice verkstad, delades ut till Bil och Diagnos. Nomineringen innehöll bland annat: ”Bil och Diagnos består av fyra anläggningar med en driven ägare som noga följer konceptet. Ägaren är dessutom en lagspelare av rang som kommer med konkreta tips till kedjan om hur hela konceptet kan utvecklas.”

Vi har kämpat hårt och har en god sammanhållning i teamet. Vi alla strävar mot samma mål vilket är en viktig aspekt, sade Pierre Tipan Karlsson på Bil och Diagnos.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078