23948sdkhjf

Forsbergs Fritidscenter blir Certifierad Verkstad Husvagnar & Husbilar

Sveriges största försäljare av husbilar och husvagnar, Forsbergs Fritidscenter, blir en av de första att ansluta sig till den nya certifieringen Certifierad Verkstad Husvagnar & Husbilar.

Certifierad Verkstad Husvagnar & Husbilar ett kvalitets- och miljöledningssystem framtaget av Husvagnsbranschens Riksförbund, HRF, i samarbete med Sveriges Fordonsverkstäders Förening, SFVF.

– Kraven på kvalitet och miljötänkande ökar från branschens kunder. Därför har HRF tagit initiativet att ansluta sig till Certifierad Verkstad, för att HRF-medlemmar ska kunna ge sina kunder trygghet när det gäller valet av leverantör av deras husvagn eller husbil, säger Tomas Haglund, ordförande i HRF i ett pressmeddelande.

Maria Valentin, vd för Forsbergs Fritidscenter, trycker på att husvagn och husbil är ett klimatsmart sätt att semestra på och att man vill bidra till ett långsiktigt hållbarhetstänk under fordonets hela livscykel.

– Vi har valt att ta steget att certifiera alla våra verkstäder på våra sju anläggningar runtom i Sverige. Möjligheten för kunder att göra affärer med seriösa företag, som har externa kontroller, leder till ökad trygghet vilket är viktigt att man som kund alltid kan känna, säger Maria Valentin.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078