23948sdkhjf

Opus öppnar ny station i Malmö

Opus Bilprovning har öppnat sin 93:e station i Sverige. Den nya stationen ligger på Borrgatan i Malmö och är företagets andra i staden.

Det går bra för bilbesiktningsbranschen. I alla fall för Opus som är en av fem större aktörer i Sverige. Marknadsandelen är cirka 25 procent.

Läs också: Opus börjar med hämta- och lämnaservice för personbilar

Vi har sett en stor efterfrågan av vår närvaro i södra Sverige, så nu öppnar vi vår andra anläggning i Malmö, säger Tord Fornander, vice vd på Opus Bilprovning.

Vår nya anläggning på Borrgatan 1F i Malmö är centralt placerad med mindre än två km till Malmö Centralstation. I samma fastighet finns även bilverkstad, bildelsbutik samt biltvätt, säger stationschef Victor Janson.

Stationen erbjuder kontrollbesiktning av personbilar, lätta lastbilar, släp och husvagnar upp till 3,5 ton samt motorcyklar. Dessutom görs även frivilliga kontroller som gasolkontroll, fukttest, biltest och andra typer av tester.

Vi kommer att öppna fler stationer under året, säger Marika Ireblad, Kommunikations- och marknadschef Opus Bilprovning. Hon berättar även att företaget har cirka 500 besiktningstekniker spridda över landets stationer.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063