23948sdkhjf

På nytt jobb: Patrik Lundin ny CEO för Nordic Truckcenter Sverige

Patrik Lundin tillträder i dagarna som ny CEO för Nordic Truckcenter Sverige, som är generalagent för DAF lastbilar.

Patrik Lundin har varit en del av Nordic Truckcenter under de senaste 3,5 åren och har tidigare axlat rollen som eftermarknadschef. Patrik har innan dess jobbat för MAN Trucks och har mångårig erfarenhet av branschen och besitter ett stort kontaktnät.

Läs också: Cupra-chef blir Seat-boss

– Det är utan tvekan en utmanande tid att ta över ansvaret för organisationen i denna tid som råder. Mer än någonsin är eftermarknad en stöttepelare för våra kunder och leverantörer. Det driv som vår personal visat mig under tiden i bolaget kommer bidra till att startsträckan blir kort och jag ser en otrolig potential i framtiden när samhället återhämtat sig, säger Patrik Lundin i ett pressmeddelande.

Patrik Lundins främsta mål blir att skapa en god lönsamhet i företaget, utöka kundbasen och ta fram en långsiktig strategi för hur Nordic Truckcenter ska arbeta med sina servicepartners.

– Nordic Truckcenter har präglas av tillväxt och framåtanda de senaste åren, men nu handlar det först och främst om att skapa en trygghet för anställda, partners och leverantörer där vi vill göra allt vi kan för att vara en del i att hålla Sverige rullande. Nytt för Nordic Truckcenter är också att länderna delas upp, dvs att Sverige, Norge och Finland numera rapporterar individuellt till A-Ware Automotive. Den nya organisationen innebär att vi skapar de bästa möjliga affärsförutsättningarna för DAF i respektive land, säger Patrik Lundin.

– Vi är väldigt glada att vi lyckats förlänga samarbetet med Patrik Lundin. Han har en lång erfarenhet från lastbilsbranschens alla segment, säger Rob Schram, CEO A-ware Automotive.

Patrik tar över efter Mattias Nilsson som har varit på företaget i tre år. Mattias Nilsson har lett företaget genom stora förändringar.

– Vi vill passa på och tacka Mattias Nilsson som har varit med och bidragit till Nordic Truckcenters expansion de senaste tre åren, säger Johannes Winberg, Sales Director.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094