23948sdkhjf

Låna släpvagn på Mekonomen

Freetrailer, som har en plattform för uthyrning av släpvagnar, har ingått ett nytt samarbetsavtal med Mekonomen på den svenska marknaden.

Freetrailer Group har tecknat ett partnerskapsavtal på den svenska marknaden med Mekonomen som har 545 butiker och verkstäder i Sverige. Freetrailers koncept erbjuds alla Mekonomens butiker och bilverkstäder, skriver Freetrailer i ett pressmeddelande.

– På Mekonomen vill vi göra billivet så enkelt som möjligt för våra kunder, bland annat genom att utöka vårt tjänsteutbud och här är Freetrailers koncept helt rätt. Våra kunder får möjligheten att låna en släpvagn gratis och Freetrailers självbetjäningsplattform gör att vi undviker administrationsarbete för våra anställda i butiker och verkstäder, säger Madeleine Westerling, konceptchef verkstad på Mekonomen.

Avtalet med Mekonomen öppnar för en betydande spridning av Freetrailer över hela Sverige, vilket är i linje med företagets internationella tillväxtstrategi.

– Jag är oerhört glad över det nya samarbetet med Mekonomen som har ett nätverk av butiker och verkstäder över hela Sverige och därmed stöds Freetrailers rikstäckande ambition. Samtidigt öppnar samarbetet med Mekonomen en fantastisk möjlighet för underhåll av Freetrailers svenska släpvagnspark vilket innebär resursbesparingar. En perfekt match, säger Johan Wijkander, nordisk area manager på Freetrailer.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063