23948sdkhjf

Bossing säljer Fritidscenter

Bo Bossing Karlsson, grundare av Bossings Fritidscenter, säljer nu sin verksamhet till Forsbergs Fritidscenter som därmed flyttar från Mantorp in till Bossings lokaler i Linköping.

Bossing Karlsson är känd som rallyförare, verkstadsägare och grundare av Bossings Fritidscenter. Nu säljer han sin verksamhet och sina lokaler men drar sig inte tillbaka. Han behåller Bossings bilservice, som fortsatt kommer ägas och drivas av Bossing med familj

När Forsbergs Fritidscenter tar över verksamheten i Linköping skapas en av mellan-Sveriges största fullserviceanläggningar. Tillsammans med Bossings bilservice, erbjuder Forsbergs Fritidscenter ett brett utbud av husbilar och husvagnar, bodels-service, tvätt, rekonditionering, försäljning av tillbehör och reservdelar samt motorservice och besiktning.

Flytten från Forsbergs Fritidscenter i Mantorp kommer att ske stegvis under hösten 2020. När flytten är klar kommer anläggningen i Mantorp att stängas. Servicekunder vid anläggningen i Mantorp kommer att flyttas över till anläggningen i Linköping.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Bilviskaren från Sö'tälje kan fixa allt
Vad en vit Toyota betyder
KGK bygger åt Laitis
Skyddsstopp för arbete med elfordon
Tvärbroms på bilmarknaden
Elbilen kan dra till fjällen
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
RT-Forum
Transportnet

Sänd till en kollega

0.463