23948sdkhjf

KW Parts tar över All Americans oljeaffär

Blir därmed mer komplett leverantör till verkstäder som arbetar med amerikanska bilar.

Klintberg & Way Parts, Europas ledande grossist av reservdelar och tillbehör till amerikanska fordon, övertar oljedistributören All American i Mantorps försäljning och distribution i Sverige. All American distribuerar bland annat det amerikanska varumärket Phillips 66 i Sverige. Övertagandet är en del i KW Parts strategi att bli en mer komplett leverantör till samtliga verkstäder i Sverige som arbetar med amerikanska bilar.

– Vi är mycket glada över att ingå samarbete med KW Parts och att de tar över distribution av våra produkter, säger Gustaf Torgner, delägare och marknadschef på All American. Klintberg & Way är ett välkänt och starkt varumärke i Sverige och för oss är det ett bra sätt att nå ut till fler verkstäder med våra produkter. Dessutom kan vi ju nu erbjuda våra befintliga kunder att ta del av KW Parts hela produktutbud till amerikanska bilar

– KW Parts kan nu erbjuda ännu ett starkt varumärke till vårt stora sortiment och vi knyter även till oss Gustaf, en välkänd profil i branschen med mångårig erfarenhet och bred kunskap om olja till amerikanska bilar, säger Mikael Olsson, sälj- & marknadschef på KW Parts.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11