23948sdkhjf

De är "Great Place to Work"

Hedin Automotives dotterbolag Bavaria Norge, Bavaria Sverige (båda BMW och Mini), Hedin Performance Cars Norge (Porsche) och GS Bildelar uppfyller kraven som krävs för att bli certifierade som Great Place To Work. Det är fjärde gången i rad.

Certifieringen betyder att arbetsmiljön upplevs som bra i jämförelse med en global standard som mäter trovärdighet, rättvisa, respekt, stolthet och gemenskap, skriver Hedin Automotive i ett pressmeddelande.

Great Place To Work sägs där vara den enda internationella certifiering som finns för bra arbetsplatser och tar utgångspunkt i situationsanalyser av medarbetarens upplevelser.

– Jag är stolt och glad över resultaten. Stolt över mina kollegor och jobbet som dom utför varje dag, och glad över engagemanget, glädjen och sammanhållningen i organisationen i en tid som är präglad av avstånd och osäkerhet, säger Stig Saeveland, Administrerande Direktör i Hedin Automotive.

GPTW mäter upplevelsen utav trovärdighet, rättvisa, respekt, stolthet och gemenskap.

– Även om det finns väldigt mycket att glädja sig över så siktar vi ändå högre. Vi skall jobba stenhårt för ett ännu större engagemang, starkare motivation, större förändringsbenägenhet och ännu bättre resultat längre fram, säger Stig Saeveland.

Några utav Hedin Automotives resultat:

(talen i parentes visar procentandelen av medarbetarna som gett högsta betyg på påståendet)

 • När man börjar här blir man väl mottagen (90%)
  Jag är stolt att berätta för andra var jag arbetar (87%)
  Medarbetarna bryr sig om varandra (85%)
  Jag är stolt över det vi åstadkommer här(84%)
  Mitt arbete betyder något speciellt för mig – det är inte bara ett jobb (85%)
  Ledare/chefer litar på, utan att hela tiden kontrollera det, att medarbetarna gör ett bra jobb (80%)
  Allt sammantaget är detta en mycket bra arbetsplats (84%)

Fotnot: Bavaria ingår i Hedin Automotive AS, ett helägt dotterbolag av I.A. Hedin Bil AB. Tillsammans med Hedin Automotive Schweiz (BMW och Mini), Hedin Performance Cars (Porsche i Norge) och GS Bildelar (Norges största oberoende leverantör av reservdelar och tillbehör till BMW). År 2019 omsatte Bavaria över sex miljarder SEK och sålde 21 500 bilar. Hedin Automotive sysselsätter idag fler än 800 anställda i Sverige, Norge och Schweiz.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093