23948sdkhjf

KGK avyttrar körjournals-tjänsten Easyroad

Genom förvärvet stärker Inforbric Fleet sin position på marknaden för digitala fordonssystem.

Infobric Fleet, som tidigare hette TelliQ, förvärvar KG Knutssons körjournalstjänst Easyroad. Det framgår av ett pressmeddelande. Övertagandet innefattar närmare 1 000 företagskunder. Affären är en del i Infobrics ambition att erbjuda digitala fordonssystem med nyckelfärdiga tjänster för bland annat företags- och förmånsbilar.

– Jag är väldigt nöjd med att våra kunder blir en del av Infobric Fleet. Deras produktutbud och branschkunskap inom fleet management och uppkopplade fordon kommer att tillföra våra kunder bra och moderna tjänster, säger Erik Bengtsson, produktchef på KGK.

Infobric Fleet är i dag en av Nordens största leverantörer av elektroniska körjournaler och fleet management-system med över 80 000 uppkopplade fordon. Infobric-koncernen har under kort tid vuxit till att bli en central aktör inom digitala tjänster. Genom förvärvet av Easyroad får Infobric Fleet ett ännu starkare fäste på marknaden som en av de största leverantörerna av digitala fordonssystem.

– Samarbetet är ett viktigt strategiskt beslut som stärker Infobric Fleet på den svenska marknaden där vi kompletterar KG Knutsson AB:s tjänster på ett bra sätt. Vi ser fram emot ett gott samarbete med KG Knutsson i framtiden, säger Joakim Lindqvist, affärsområdeschef på Infobric Fleet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.141