23948sdkhjf

Hypermotion hålls med Automechanika nästa år

Teknikmässan Hypermotion kommer att hållas tillsammans med mässan för fordonseftermarknad, Automechanika i Frankfurt, nästa år. Det framgår av ett pressmeddelande.

Nästa år blir första gången Hypermotion hålls tillsammans med Automechanika Frankfurt, den största internationella mässan för fordonseftermarknaden. Hypermotion kommer ta plats under den större mässans tre första dagar, medan Automechanika sedan är öppen i ytterligare två dagar.

Hypermotion är en mässa som fokuserar på digitalisering och man menar att det också påverkar eftermarknaden för fordon. Intermodalitet blir viktigare för leverantörs- och bildelsindustrin, liksom för handel och inom verkstadstjänster, skriver man i pressmeddelandet.

Vi vill samla deltagare som driver morgondagens rörlighet från fordons-, mobilitets- och logistikindustrin. Vi tror att det har enorm utvecklingspotential för våra kunder, både inom elektrisk mobilitet, vätgasdrift och syntetiska bränslen fält som kommer att forma framtiden, säger Michael Johannes, vice president för Mobility & Logistics på Messe Frankfurt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.116