23948sdkhjf

Ny Gärdet-lokal för Bilprovningen

Bilprovningen Stockholm-Gärdet kommer att starta i en ny lokal till hösten. Det är hittills den enda bilprovningsstationen innanför tullarna, skriver Bilprovningen i ett pressmeddelande.

Bilprovningen Stockholm-Gärdet har varit ett praktiskt val för kunder som bor eller jobbar i innerstaden. I brist på lokal har anläggningen varit stängd sedan mars men i höst öppnas portarna på nytt. Det blir i en nyrenoverad lokal med större ytor på Tegeluddsvägen 35.

Företaget har, som enda aktör på marknaden, en besiktningsstation innanför tullarna i Stockholm. Anläggningen som heter Bilprovningen Stockholm-Gärdet är uppskattad och tiderna attraktiva, men i brist på lokal tvingades stationen stänga tidigare i våras.

Den nya lokalen ligger på samma gata som den gamla, men har ett bättre läge utmed Tegeluddsvägen, intill Värtaterminalen, vilket förbättrar synbarheten och gör det enklare för kunderna att hitta och åka dit.

Det är en lagerlokal ovan mark till skillnad från tidigare lokal som var belägen i ett garage under mark. Lokalen kräver anpassningar och installation av utrustning men beräknas kunna tas i drift redan i höst. Stationen kommer att kunna ta emot personbilar och lätta lastbilar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093