23948sdkhjf

De fick utmärkelsen Sveriges Fräschaste Verkstad 2021

Nya fräscha lokaler och satsning på kundmottagning var några av de faktorer som gav Meca-anslutna fordonsverkstaden Bilfix i Sundsvall utmärkelsen Sveriges Fräschaste Verkstad.

I torsdags arrangerades Motormagasinets årliga seminariedag Inspirationsdagen Fokus Bilverkstad och under dagen delades utmärkelsen Sveriges Fräschaste Verkstad ut, ett pris vi på Motormagasinet instiftat i år.

Vinnaren av priset – Meca-anslutna fordonsverkstaden Bilfix i Sundsvall – utsågs av en jury på Motormagasinet bland de verkstäder som nominerats av utomstående under hösten. Bland de nominerade valde juryn först ut tio kandidater och sedan tre finalister.

– Vi är otroligt tacksamma! Vilket otroligt avslut på veckan! Kul att vår satsning på rent och fint samt bra kundbemötande blir uppmärksammad, kommenterade Bilfix i Sundsvalls vd Fredrik Harlestedt beskedet direkt efter prisutdelningen.

Priset som räcktes över till Bilfix ägare Fredrik Harlestedt och Christer Andersson var en glasstatyett samt en värdecheck på verktyg till ett värde av 20000 kronor från Verktygsboden.

Möjligheten att nominera verkstäder till Sveriges Fräschaste Verkstad 2021 har varit öppen för branschen och allmänheten under hösten.

De tre finalisterna till Sveriges Fräschaste Verkstad 2021 var:

Bilfix i Sundsvall (Meca)

TL Motor, Västervik (Meca)

Classic Car Service, Löddeköpinge (Autoexperten)

Läs även: Här är finalisterna i Sveriges Fräschaste Verkstad

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11