23948sdkhjf

Hedin-koncernen köper ny Ford-handlare

Hedin Mobility Group fortsätter att stärka sitt grepp om det svenska Ford-återförsäljarnätet genom förvärvet av den fristående Ford-återförsäljaren Lagerstedts Bil i Stockholm.

Hedin Mobility Group fortsätter att stärka sin kontroll över Ford-försäljningen i Sverige. Nu utökar man sitt återförsäljarnät i Stockholm genom förvärvet av Ford-återförsäljaren Lagerstedts Bil med en Ford-anläggning samt tre verkstäder södra Stockholm.

Hedin Mobility Groups förvärv omfattar Lagerstedts Fordstore-anläggning i Haninge.

Hedin Bil har idag totalt fyra anläggningar i Stockholm som säljer Ford, och får med Lagerstedts Bil i Haninge en femte anläggning i Haninge i södra Stockholm.

Genom förvärvet av Lagerstedts Bil stärker vi vår närvaro med Ford ytterligare samtidigt som vi kompletterar vår närvaro i Stockholmsregionen på ett utmärkt sätt. Lagerstedts Bil har sedan starten visat en fin utveckling på den lokala marknaden i södra Stockholm. Vi får med den med den här anläggningen en starkare position med mer servicekapacitet på en attraktiv marknad, säger Anderz Larqvist, vd för Hedin Mobility Groups dotterbolag Hedin Mölndal Bil som sköter Ford-försäljningen.

LÄS ÄVEN: Han är ny vd för Ford-importör

Här är Ford-återförsäljarna som försvinner

Här är Ford-återförsäljarna som blir kvar

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078