23948sdkhjf

De har bästa spolarvätskan

I tidningen Vi Bilägares test av spolarvätska är Circle K är den enda aktören som får högsta tänkbara betyg i testet.

Vi Bilägare har testat tio färdigblandade spolarvätskor för vinterväglag, där fokus i testet handlade om fryspunkten, det vill säga hur många minusgrader spolarvätskorna klarar av innan de fryser mot vindrutan. Betygsskalan gick från 1-5, och spolarvätskan från Circle K var den enda som fick högsta betyg i testet, enligt ett pressmeddelande.

”En spolarvätska som klarar köldknäppar och håller sig flytande ner till -25 grader, vilket är bäst i test. Det gör den till en riktigt säker vinterspolarvätska. Tack vare hög alkoholhalt klarar den avdunstning bättre än andra vätskor.” Vi Bilägare

– Vi är väldigt stolta över resultatet! Spolarvätskan är en viktig produkt för oss och efter att ha lanserat vår nya produkt under hösten med en ny leverantör är det extra kul att produkten tas emot väl direkt, säger Josefine Lindersson, kategorichef Bil & Säsong på Circle K.

Motiveringen från Vi Bilägare lyder:

”En spolarvätska som klarar köldknäppar och håller sig flytande ner till -25 grader, vilket är bäst i test. Det gör den till en riktigt säker vinterspolarvätska. Tack vare hög alkoholhalt klarar den avdunstning bättre än andra vätskor.”

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094