23948sdkhjf

Fyra blir nio när däckfirman expanderar

Däckskiftarna växer på västkusten när franchisetagaren Peter Malmsten expanderar från fyra till nio stationer. Peter Malmsten öppnade sina första stationer 2021 efter 27 år av olika chefsroller på McDonalds. I en kommentar säger han att de på två år har blivit ett sammansvetsat team med väldigt duktig personal.

– Det känns naturligt att utöka verksamheten redan nu. Mitt mål är att bidra till att utveckla Däckskiftarna som franchisetagare och få användning av min långa erfarenhet av att leda en växande verksamhet, säger han i en kommentar.

Stationerna har hittills främst har riktat sina tjänster mot privatpersoner. Nu är ambitionen att även utveckla ett företagserbjudande med service året runt.

– Det är något som jag kommer att fokusera mycket på och tycker är väldigt intressant. Tanken är att jobba på samma sätt som med privatpersoner och anpassa oss så mycket som möjligt efter kunderna, exempelvis genom att åka ut till företagen och hjälpa dem på plats. Målet är att kunden inte ska behöva fundera på sina däck när de samarbetar med oss. Vii kör hjulen dit kunden vill och löser problemet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Lucid säger upp 1 300 anställda
Ingo expanderar med biltvättar
Världspremiär för Kia EV9 – billigare än Volvo EX90
ABS Wheels expanderar sin E-handel
Fordonstillverkare omprövar sin strategi
Nästa generation Grandland kommer som elbil
Andra Nordiska Medier
Entreprenad
RT-Forum
Transportnet

Sänd till en kollega

0.204